دکتر رابرتسن می گوید شواهد نشان می دهد که مسلمانان اویغور در زندانهای سین کیانگ به طور معمول تحت آزمایش خون، ادرار، سونوگرافی و (سی تی اسکن) قرار می گرفتند. به گفته رابرتسن، این آزمایشها برای پیوند عضو ضروری تلقی می شوند
مشکل کشیدن اجباری اعضای بدن در چین مدتهاست که مورد توجه جامعه بینالمللی بوده است. در ماه می، مجلس نمایندگان ایالات متحده لایحه ای را برای ممنوعیت برداشت اجباری اعضای بدن تصویب کرد.
اگرچه چین پس از سال ۲۰۱۵ اعلام کرد که تمام اعضای بدن از اهدا کنندگان داوطلب به دست آمده است، اما یک محقق می گوید که آمار رسمی حکومت چین «جعلی» است و شواهد نشان می دهد که هنوز اعضای بدن از زندانیان سیاسی، مسلمانان اویغور و اقلیتهای مذهبی به زور کشیده می شود.
متیو رابرتسن، محقق فوق دکترا در علوم اجتماعی در دانشگاه منهایم آلمان مدت هاست که در تحقیقات مرتبط مشارکت دارد. رابرتسون در مصاحبه اختصاصی با سرویس چین صدای امریکا در روز جمعه، یازدهم جولای، گفت که تحقیقات او نشان می دهد که اگرچه چین از سال ۲۰۱۵ سیستم اهدای داوطلبانه عضوبدن را اتخاذ کرده است، اما سوابق ارائه شده توسط مقامات به وضوح جعلی است.
او همچنین گفت که تحقیقات او و همکارانش نشان می دهد که داکتران پیوند قلب چینی چیزی را که او "اعدام های فراقضایی طبی" می نامد، انجام دادهاند.
دکتر رابرتسن گفت:"ما ارقام رسمی سه منبع اصلی سوابق چین را بررسی کرده ایم و شواهد قوی ای داریم که نشان می دهد این ارقام از نظر علمی نادرست است. این نشان می دهد که تعداد و واقعیت اهداکنندگان عضو بدن با آنچه مقامات ادعا می کنند مطابقت ندارد."
دکتر رابرتسن گفت که تحقیقات آنها نشان می دهد که در برخی موارد، کشیدن قلب منجر به مرگ شده است، به این معنی که "کشیدن قلب" نوعی اعدام محسوب شده است.
ما نشان داده ایم که برخی از افرادی که برای پیوند قلب عضو دریافت کردهاند، قبل از اعلام مرگ ، نیاز به تنفس داشته اند که خلاف اصول طبی است. این بدان معناست که آنها زنده بوده اند و کشیدن قلب آنها باعث مرگ آنها شده است."
دکتر رابرتسن می گوید شواهد نشان می دهد که مسلمانان اویغور در زندانهای سین کیانگ به طور معمول تحت آزمایش خون، ادرار، سونوگرافی و (سی تی اسکن) قرار می گرفتند. به گفته رابرتسن، این آزمایشها برای پیوند عضو ضروری تلقی می شوند.
اقلیت مذهبی فالون گونگ که پس از سال ۲۰۰۰ تحت سرکوب گسترده در چین قرار گرفت، نیز تحت آزمایشهای طبی مشابهی قرار گرفتند. داکتر رابرتسن این را " بنیادی برای درک بهتر داستان واقعی" می نامد، به این معنی که او می گوید شواهد، با قوی ترین احتمال ، وجود دارد که منبع اصلی اعضای بدن در چین از این اقلیتها باشد.
این محقق می گوید که این تجارت سود مالی هنگفتی ایجاد می کند و اکثر شفاخانه ها که دولتی استند از این امر سود می برند. او میافزاید:
" شفاخانه های نظامی چین، مانند شفاخانه شماره ۳۰۹، خودشان اعلام کردهاند که پنج برابر بیشتر از پیوند عضو بدن سود بردهاند."
دکتر رابرتسن می گوید که سازمانهای طبی بینالمللی تاکنون چشم خود را بر اقدامات چین دوخته اند، اما تصویب " قانون توقف کشیدن اجباری اعضای بدن» توسط کانگرس ایالات متحده ممکن است وضعیت را تغییر دهد.
"اگر این قانون تصویب شود، فهرستی از داکتران چینی درگیر در این تجارت از سفر به ایالات متحده منع می شوند، حسابهای مالی آنها مسدود می شود و همچنین از حضور در جلسات علمی بینالمللی منع می شوند.»
به گفته رابرتسن، سازمانهای طبی بینالمللی مانند سازمان جهانی صحت (WHO) و انجمن بینالمللی پیوند اعضا هنوز این موارد را به طور جدی بررسی نکردهاند.
اما او به انجمن بینالمللی پیوند قلب و ریه اشاره کرد که انتشار مقالات تحقیقاتی از چین را ممنوع کرده است.
دکتر رابرتسن می گوید بدون شفافیت، پاسخگویی و نظارت بینالمللی، اعتماد به یکپارچگی سیستم پیوند عضو چین دشوار است.
گروه